Home / Πολιτική / Η απάντηση μας στην διευθύντρια της «Εφορίας της αμαρτίας»

Η απάντηση μας στην διευθύντρια της «Εφορίας της αμαρτίας»

Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΕΣΙΩΤΗΣ

Σιώπησε, αναιδεστάτη. Που έχεις το θράσος να μας υποβάλεις μήνυση και να μας απειλείς με αγωγές. Απόλαυσε εκεί στην Θήρα τις διακοπές σου. Τώρα που μπορείς και κάνεις ακόμα διακοπές.

Γιατί, αφού το πας έτσι, θα κινηθούμε και εμείς δικαστικώς εναντίον σου για τον βίο και την πολιτεία σου στην ΔΟΥ Κηφισιάς. Από την Τουλουπάκη, μέχρι τη Δημητρίου και όχι μόνο. Ας έχεις την ένοχη ασυλία των ελεγκτών σου. Δεν θα ησυχάσουμε, αν δεν τιμωρηθείς για όσα έχεις διαπράξει εσύ και η παρέα σου.

Ο πρόλογος αυτός ως πρώτη απάντηση -δημοσιογραφική- στην κ. Μαρίνα Δρυμαλίτου του Γεωργίου. Στην κυρία, που υπέγραψε τη χειρόγραφη και παράνομη φορολογική ενημερότητα του Γιάννου Παπαντωνίου. Με την οποία πούλησε -πραγματικά ή εικονικά, αυτό είναι άλλο θέμα που διερευνά η κ. Τουλουπάκη- τη βίλα του στη Σύρο. Γι’ αυτή την αποκάλυψη, μας υπέβαλε μήνυση. Αλλά, για την ταμπακιέρα κουβέντα η κυρία. Μας ζητά να ανασκευάσουμε. Τι να ανασκευάσουμε; Αυτά που δεν διαψεύδει. Τόσες εβδομάδες αποκαλύψεων της «Κυριακάτικης Εφημερίδας» και δεν μας έστειλε μια δήλωση διάψευσης.

Αλλά, τι να διαψεύσει; Αγόρασες, κυρία μου, ναι ή όχι ακίνητο στον Δήμο Κηφισιάς, αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ; Διότι στο εξώδικο-οπερέτα, που μας έστειλες άρον-άρον από τις παραλίες της Θήρας, δεν είδα να το διαψεύδεις. Συνεπώς, δεν προκύπτει από πουθενά το ψεύδος και η συκοφαντία. Μήπως, αναφέραμε ότι η αγορά αυτή αποτελεί προϊόν εγκλήματος; Μάλλον… μυγιάστηκες, όμως. Γιατί στον απλό φορολογούμενο, της δικής σου εφορίας και όχι μόνο, δεν μπορείς να δώσεις μια πειστική απάντηση. Γι’ αυτό δεν θέλει η κυρία να μάθει ο κοσμάκης ότι προχώρησε τέτοια εποχή, την εποχή των μαζικών πλειστηριασμών, σε τέτοια σημαντική αγορά.

Αντί να κρύβεσαι για τόσους και τόσους φακέλους που χάθηκαν, ξαναβρέθηκαν, άλλοι χάθηκαν οριστικώς, άλλοι ανακαλύφθηκαν… μισοί, μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας Διαφθοράς, έχεις το θράσος να κουνάς το δάκτυλο. Πριν συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις, τώρα που με εξαγρίωσες με το θράσος σου, να ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη από τον συνταξιούχο, τον άνεργο, τον νέο που μεταναστεύει, τον έντιμο συνάδελφο σου. Οι δικές σας υπογραφές κατέστρεψαν την χώρα.

Υ.Γ. Δύο τελευταία πράγματα. Και να τα βάλει καλά στο μυαλό της η διευθύντρια της «Εφορίας της αμαρτίας». Πρώτον, εμείς δεν έχουμε χάσει καμία δίκη. Ποινική ή αστική. Καμία. Από μεγαλύτερους «παίκτες» από δαύτην. Δεύτερον, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί αμέσως από την καρέκλα της γιατί η καταιγίδα των αποκαλύψεων μας δεν έχει ξεσπάσει ακόμα. Απλώς, ως καθαρόαιμος Ανδρεϊκός, σέβομαι τα μπάνια του λαού.

Το πλήρες κείμενο του εξωδίκου που απέστειλε η κ. Δρυμαλίτου στον εκδότη της «Κυριακάτικης Εφημερίδας»:

Check Also

Των φρονίμων τα κόμματα πριν πεινάσουν… συνεργάζονται

Πώς «παντρεύτηκαν» οι ΠΑΣΟΚογενείς με τους ΣΥΡΙΖΑίους Γράφει η ΕΦΗ ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΗ Οι διεργασίες στο χώρο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *